UBB Cluj: Noi nu percepem o taxă de intrare în Parcul Iuliu Hațieganu. E taxă de ecologizare!

 

UBB Cluj susține că taxa care se percepe pentru accesul în parcul Iuliu Hațieganu este pentru ecologizare.

 

Noi nu avem o taxă de intrare. E o taxă de ecologizare pe care fiecare trebuie să o plătească pentru a acoperit cheltuielile cu parcul, cheltuieli care se ridică la aproape 1,1 milioane de lei.

 

Din toate închirierile de terenuri adunăm 556.000, vorbesc aici de terenurile sport, taza de intrare la bazi si taxa de ecologizare de 2 lei.

 

Menționez că toate universitățile de stat din Cluj, studenții si cadrele didactice, au acces gratuit în Parcul Iuliu Hațieganu, pe baza legitimațiilor de serviciu și a carnetelor de student. Sunt 50.000 de oameni numai de la UBB și cam tot atâția de la restul universităților. 

 

Pe terenurile construite acum, cel de fotbal sintetic și alte patru multifuncționale, accesul se va face gratuit. Numai pe terenurile de tenis, la bazin si la vechile terenuri pentru activități se vor percepe taxe”, a declarat Da Lazăr, prorector la UBB Cluj.

 

Acesta a mai spus că cele cinci terenuri amenajate acum vor fi administrate de Facultatea de Educație Fizică și Sport. ”Studenții de la sport vor folosi aceste terenuri pentru activitățile didactice, iar pe timpul rămas liber vor fi făcute programări, iar clujenii le vor putea folosi gratuit”, a mai spus Dan Lazăr.

Emil Boc a jucat fotbal la inaugurarea Parcului Iuliu Hațieganu! Prefectul a ratat, iar primarul a înscris - FOTO

Comentarii Facebook