Marti 27 Septembrie

Emanuel Ungureanu va candida deputat pe listele USR-PLUS Buzău


Alianța USR-PLUS Buzău l-a ”adoptat” pe Emanuel Ungureanu, care a primit un loc eligibil pentru Camera Deputaților.

Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputați din actuala legislatură și trebuie să continue munca din Parlamentul României. În calitate de deputat a efectuat vizite neanunțate în peste 80 de spitale din țară în ultimii ani, constatând și denunțând public situația precară a sistemului sanitar", a declarat Irinel Cârstea, președintele USR Buzău.

La Cluj, USR-PLUS l-a pus pe Emanuel Ungureanu pe locul cinci la Camera Depitaților, în condițiile în care filiala va obține un singur loc de deputat, fiind în degringoladă. Clujenii sin USR-Plus l-au scos din joc și pe Mihai Goțiu, care nu a primit voturile pentru a candida pentru un nou post de senator, ieșind pe doi, poziție care nu este eligibilă. USR-Plus va obține numai un post de senator.

Simulare pe Cluj Alegeri Parlamentare 2020: Câte mandate de deputat și senator ar lua partidele în Cluj

Mă onorează încrederea și susținerea colegilor mei din Alianța USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaților. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS Buzău ca o echipă puternică și vom convinge buzoienii că noi înțelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor și de a-i reprezenta cu cinste și demnitate. Am venit cu entuziasm și energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluții pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest județ și să lupt împreună cu oamenii de bună credință din Buzău împotriva corupției din administrația publică locală", spune Emanuel Ungureanu.

Decizia filialelor USR și PLUS Buzău de a-l invita pe Emanuel să deschidă lista candidaților din județ alături de Mihai Moraru, arată hotărârea noastră de a propune buzoienilor o listă credibilă care să confirme asumarea pentru o altfel de politică. Emanuel Ungureanu a fost printre cei mai activi deputați din actuala legislatură și trebuie să continue munca din Parlamentul României. În calitate de deputat a efectuat vizite neanunțate în peste 80 de spitale din țară în ultimii ani, constatând si denunțând public situatia precară a sistemului sanitar. O situație pe care o regăsim si în județul Buzău, unde avem spitale total nepregătite pentru a oferi servicii medicale de calitate sau pentru a oferi asistență medicală de calitate pentru pacienții infectați cu Sars Cov 2 sau care au alte afecțiuni", a declarat Irinel Cârstea, președintele USR Buzău.

Camera Deputaților:

Emanuel-Dumitru Ungureanu

Denisa Coban

Marius Suditu

Daniela Badea

Lăcrămioara Minciună

Corneliu Baldovin

Adriana Susma

Senat:

Moraru Mihai Razvan

Liliana Serbănica

Ramona Fătu 

Comentarii Facebook