Mama premierului despre posibila inlocuire a lui Emil Boc din functie: "Nu ma intereseaza"

Mama premierului Emil Boc nu a vrut sa comenteze posibila schimbare din fucntie a fiului sau.

 

Intrebata ce crede despre posibila schimbare a premierului, Ana, mama lui Emil Boc, a declarat: "Treaba lor. Nu ma intereseaza!", informeaza realitatea.net.

 

Emil Boc a fost nominalizat ca premier in decembrie 2008, pe cand era primar al municipiului Cluj-Napoca. Ana Boc, mama lui, atunci in varsta de 76 de ani, nu a primit vestea cu bucurie. "Lui Emil i-as da un sfat: sa nu se mai bage acolo intre ei. Sa-i lase sa se murdareasca ei in cap. Sa nu mearga in locul lui Tariceanu. N-as vrea sa se duca, sa-l mai vad acolo printre aistia. Macar sa ramaie ss-si duca primaria pana la capat, ca e foarte greu, ca el acasa e foarte putin, are noroc ca-l intelege femeia", spunea atunci Ana Boc, care locuieste in localitatea Rachitele din judetul Cluj.

 

"Io i-am zis catre el: Emil, de ce ti-ai ales tocmai serviciu aista cu scoala cata oi avut si pregatirea? Si-o ales servici foarte greu, ca putea s-o duca mai usor. Toti zboara cu gura pe el, cum zboara cainele sa te muste", a mai spus mama lui lui Emil Boc, in timp ce tatal lui i-a urat sa fie barbat la Guvern.

Comentarii Facebook