Duminica 20 Iunie

Elena Udrea: nu cred că Ponta va mai candida la prezidențialeDeputatul PMP, Elena Udrea, a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, că este de părere că Victor Ponta nu va mai candida la algerile prezidențiale din noiembrie.

"E posibil, după scorul de la europarlamentare. să nu mai candideze. Eu am spus mereu că europarlamentarele vor fi un test. Testul pe care l-a dat Victor Ponta i-a arătat că nu este deloc sigur că poate câştiga preşedinţia României. Dacă nu câştigă, va avea aceeaşi soartă ca Mircea Geoană. Ce va face PSD? Va ieşi cu Ponta sau altcineva. Din păcate pentru PSD, alte soluţii sunt şi mai vulnerabile decât Ponta. Pe mine mă interesează cine este contra-candidatul lui Victor Ponta. Şi aici cred că PMP va avea un rol important în aceste alegeri prezidenţiale", a spus Udrea.

Fostul ministru a vorbit și depre relația pe care o are cu premierul.

"Am fost colegi. Domnul Ponta era procuror, fără prea cine ştie ce performanţe, eu eram avocat la vremea aceea. Ne-am tot intersectat de-a lungul timpului. Inclusiv, am fost colegi în guvern, în 2009", a spus Elena Udrea.

Comentarii Facebook