Elena Udrea despre incidentul de la Mechel: ”Este rezultatul ipocriziei şi minciunilor USL”


Elena Udrea a comentat cazul sinuciderii fostului angajat de la Mechel spunând că este ”un caz tragic” și că situații de acest gen sunt ”rezultatul ipocriziei și minciunilor USL”.

Sinucidere la Mechel Câmpia Turzii. Unul din protestatari s-a sinucis. AZI ÎMPLINEA 58 de ani - UPDATE


"Ceea ce s-a întâmplat la Câmpia Turzii este un caz tragic şi nedorit de nimeni. Sunt alături de familia îndurerată şi sper să reuşească să treacă peste această încercare foarte grea. Îmi doresc din tot sufletul ca asemenea situaţii să nu se mai repete niciodată.

Nu vreau să politizez subiectul, dar, din păcate, ceea ce se întâmplă este rezultatul ipocriziei şi minciunilor USL, cei care au promis că se vor crea noi locuri de muncă şi că toate job-urile deja existente vor fi protejate. Au minţit cu neruşinare şi iată efectele.

Situaţii similare pot fi şi aici, la Brăila, unde Laminorul a fost vândut de Mechel, şi la Târgovişte, şi la Buzău (la Ductill Steel), dar şi la Oltchim Râmnicu-Vâlcea unde muncitorii ameninţau că-şi dau foc. Eu cred că, în loc să se plimbe din talk-show în talk-show explicând poporului ce bine îi este de când la putere este USL-ul, reprezentanţii Guvernului, cu Victor Ponta în frunte, mai bine ar căuta soluţii pentru aceste cazuri sociale pentru a se evita tragedii umane de acest fel.

La fel cum mi-aş dori ca Guvernul USL să fie capabil să pună în aplicare măsurile de reindustrializare pe care le-au promis României şi să repună astfel în funcţiune industria siderurgică din România. Dacă nu sunt în stare, să recunoască, şi să se dea la o parte", a declarat Elena Udrea, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook