Elena Udrea a venit la Cluj, la cursurile de Teologie - FOTO

 

Elena Udrea se află la Cluj-Napoca, iar vineri dimineața, a asistat la primele cursuri de master de la Facultatea de Teologie a Universităţii Babeş-Bolyai.

 

Am inceput cursurile de masterat de la Facultatea de Teologie cu Psihologia religiei. Parca m-am intors in timp, 20 de ani, la vremea studentiei, ceea ce evident ma face sa zambesc, astazi de Ziua Internationala a Zambetului. 

 

Atmosfera universitara sobra se completeaza perfect cu deschiderea profesorilor catre dialog si dezbatere, pe masura prestigiului Universitatii clujene si a celor ce predau aici.

 

Prima zi de cursuri imi confirma ca am ales cel mai potrivit loc pentru a studia ceea ce mi-am dorit”, a explicat frumoasa blondă.

 

Deputatul promite că va veni la Cluj numai la cursurile de care este interesată, dar că în rest le va primit prin email. 

 

Masterul nu îl fac de dragul de a face, ci vreau să aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi în mod temeinic şi ştiinţific, nu doar aşa, prin cunoştinţele dobândite de mine însămi. Nu mă mut cu chirie, nu stau decât o singură noapte în Cluj şi voi sta la prieteni sau la hotel. Nu am nevoie de dispensă de la procuror, pot să circul în România fără probleme”, a mai spus aceasta.

Comentarii Facebook