Elena Udrea a venit la Cluj după câștigarea mandatului de președinte PMP


Proaspăt desemnată în funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea și-a ținut prima conferință de presă din afara Bucureștiului după câștigarea mandatului.

Aceasta este prima vizită în teritoriu după alegerile europarlamentare și după alegerile din interiorul partidului și nu puteam începe mandatul fără a veni la Cluj. Am venit în organizație pentru a stabili ce vom face mai departe, pentru a da semnalul că ceea ce am decis la congres chiar facem, și anume pornim construcția partidului”, a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP a precizat că organizația politică deja a trecut de primul test, alegerile europarlamentare, precizînd că este singurul partid care a avut un procent ăn creștere a popularității.

Am trecut de primul test, putea să fie și mai bine, dar am fost singurul partid care a avut parte de o creștere”, a mai precizat Udrea.

Fostul ministru a precizat că PMP are șanse să obțină un scor bun în cadrul alegerilor prezidențiale, prin intermediul candidatului Cristi Diaconescu, fapt care ar putea propulsa partidul foarte mult.

Dacă avem un candidat puternic și un partid mai puternic decât până acum putem obține un scor foarte bun, putem intra chiar în turul doi. Dacă nu va reuși să intre în turul doi candidatul nostru, atunci vom susține candidatul dreptei”, a mai precizat Elena Udrea.

Comentarii Facebook