EBA uimește Parlamentul European cu o nouă gafă


Mezina familiei Băsescu și-a făcut un renume din cauza gafelor tot mai dese. De această dată Elena Băsescu a uimit Parlamentul European în cadrul dezbaterii "Impas instituțional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului" citind un discurs despre Arctica.

Ţinând în mână o foaie albă şi mototolită, EBA informează că "Arctica este o zonă de o importanţă strategică tot mai mare", turuia Elena, sub ochii miraţi ai colegilor săi europarlamentari, care se aşteptau să audă ceva inteligent despre pescuit, informează jurnalul.ro.

"Pe fondul încălzirii globale şi topirii calotei glaciare, au fost descoperite rezerve importante de hidrocarburi, care trezesc interesul mai multor state", a continuat curajoasă europarlamentarul Elena Băsescu. "Resursele energetice descoperite în Oceanul Arctic trebuie exploatate într-un mod responsabil", atrage atenţia EBA.

La un moment dat, mirofonul i-a fost tăiat, dar EBA a început să-l butoneze crezând că este vorba de o problemă tehnică. I s-a sugerat apoi să treacă la următorul subiect de dezbatere, "Strategia UE pentru regiunea arctică", unde Elena Băsescu a recitat din nou discursul, de această dată în cadrul dezbaterii corecte.

Comentarii Facebook