E.ON Gaz Distribuţie demarează lucrările de investiţii pe strada Traian Moşoiu


E.ON Gaz Distribuţie anunță începerea lucrprilor de investiții pe strada Traian Moşoiu.

Pentru desfăşurarea lucrărilor în condiţii de siguranţă, conducătorii auto sunt rugaţi să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului reţelei de distribuţie la care se lucrează.

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de  pe strada Traian Moşoiu din municipiul Cluj Napoca este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei E.ON Gaz Distribuţie pentru anul în curs. Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste 8,5 kilometri din reţeaua de distribuţie pe câteva străzi din municipiu, între care strada Traian Moşoiu, valoarea investiţiei depăşind 4,5 milioane de lei.

Lucrările specifice de investiţii pe str. Traian Mosoiu se vor desfăşura pe trei tronsoane, miercuri, 18 iulie a.c., urmând să fie demarate lucrările la primul dintre tronsoane. Acesta cuprinde zona dintre Piaţa Cipariu şi intersecţia cu strada Branişte.

Pentru a diminua pe cât posibil perturbarea traficului rutier, rugăm respectuos conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă”, se arată într-un comunicat E.ON Gaz.

Reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale este absolut necesară pentru menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

Compania E.ON Gaz Distribuţie îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil, în termenele agreate cu autorităţile locale.

Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, estimăm ca lucrările de pe strada Traian Moşoiu să fie finalizate în această toamnă, cel mai probabil, până în luna septembrie.

Comentarii Facebook