După zece ani, Tișe, în campanie, reia program de audiențe în teritoriu. Drumurile praf, principala problemă


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a reluat seria întâlnirilor cu cetățenii județului Cluj, în cadrul programului „Audiențe în teritoriu”, după cele făcute în 2009 - 2010, conform site -ului oficial al Consiliului Județean Cluj. (Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, continuă seria întâlnirilor cu cetăţenii judeţului Cluj, în cadrul programului intitulat “Audienţe în teritoriu”. Joi, 30.04.2009, preşedintele CJ se va întâlni cu locuitorii din comunele Sânmărtin şi Fizeşu Gherli).

Tișe s-a dus însoțit de toți directorii din subordine, pentru a asculta problemele oamenilor în pragul alegerilor europarlamentare.

Primele întâlniri cu cetățenii din cadrul programului ”Audiențe în teritoriu” au avut loc în cursul zilei de marți, 2 aprilie 2019, în comunele Chiuiești, Câțcău și Vad. 

Ultimele întâlniri au avut loc în 2009 - 2010. Alin Tișe are mari probleme de imagine în teritoriu, după ce liderul PNL are cea mai proastă rețea de drumuri județene din regiune.

Probabil că în urma acestor noi întâlniri electorale, făcute din fonduri publice, oamenii vor înțelege dificultățile cu care CJ Cluj se confruntă. Tișe a restabilit relațiile contractuale cu turcii de la Kiat, care au câștigat în 2008, în mandatul său de președinte al CJ Cluj contractul de asfaltare a jumătate din județ. Turcii, considerați apropiați de fostul PDL, au vrut să implementeze soluții care erau inferioare celor licitate și contractul a fost blocat ani în șir, dar Alin Tișe a reușit să restabilească relațiile de lucru.

Cum lucrează DOREL pe drumuri la Cluj: ”Pun pietre în gropi și le udă să se lipească!”

Principala nemulțumire a oamenilor este aceea că drumurile sunt praf.

Comentarii Facebook