Drumul Vaida - Cămăraș - Palatca poate fi tranzitat în siguranță numai cu tractorul - FOTO


Locuitorii din Palatca se plâng de faptul că drumul județean 161G arată ca după bombardament. Dacă ai tractor sau mașină de teren ești în siguranță, dar cu un autoturism normal sunt riscuri.

Vă propun pe aceasta tema drumul judetean 161G, de pe raza localitatilor Vaida - Cămăraș - Palatca. Porțiune inclusă în proiectul ”Drumul Bistriței”, începută și părăsită, mai apoi uitată de tot de către autorități. Poate o mai mare mediatizare ar face auzită vocea celor care tranzitează zilnic această zonă, și își distrug autoturismele, în craterele și bălțile de pe drum”, ne-a transmis Cseh Zoltán, un locuitor din Palatca.

În luna august 2020, Consiliul Județean anunța că se asfaltează DJ 161G

Consiliul Județean Cluj anunța în august 2020 că încep lucrărilor de asfaltare pe drumul județean 161G, mai precis pe tronsonul cuprins între intersecția cu DN 16 și localitatea Vaida-Cămăraș.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Am transmis constructorului care execută asfaltarea pe acest drum să intensifice ritmul lucrărilor, astfel încât, de săptămâna viitoare, să putem trece la următorul sector pe Drumul Bistriței, respectiv pe cel dintre Vaida-Cămăraș și Pălatca”.

Drumul județean 161G (DJ 109C) – Sucutard – Chiriș – Pălatca – Vaida Cămăraș – DN 16 este parte a proiectului de reabilitare și modernizare ”Drumul Bistriței”, investiție realizată din fonduri europene.

Nu este clar de ce nu s-a finalizat lucrarea. Vom reveni cu informații...

WhatsApp Image 2021-12-29 at 10.15.49.jpeg

Comentarii Facebook