Drumul Răscruci - Borșa e mai rău ca pe câmp: ”Va crește iarbă pe șosea”. CJ Cluj pasează problema

 

Un cititor Știri de Cluj a filmat starea drumului care merge de la Răscruci spre Borșa. Pe o porțiune, asfaltul a dispărut, iar șoferii se așteaptă să crească iarbă. 

 

Pe vreo 200 e metri asfaltul a fost total inlocuit cu pietris.... mai rau ca pe camp. In general drumul arata ca dupa bombardament, iar unde surparile sunt vechi de mai bine de 1 an vegetatia se simte ca la ea acasa, in mijlocul drumului judetean. Oare Consiliul Judetean stie? Daca da, ar fi bine sa trimita cativa muncitori pentru a da un pic cu coasa, intrucat in curand vegetatia va bloca traficul”, ne-a scris Pavel.

 

Consiliul Județean Cluj s-a spălat pe mâini și a pasat problema în ”spinarea” firmei Kiat, care a câștigat licitația cu cântec pentru modernizarea unor drumuri județene. Firma Kiat face însă numai ce vrea pe drumurile câștigate în urma licitației, câștigată acum mai bine de un an.

 

Modernizarea drumului de la Răscruci cade în sarcina firmei Kiat, căreia i s-a cerut ca în cel mai scurt  timp, până la jumătatea lunii aprilie, să ne prezinte încă patru proiecte de modernizare: 

 

-Chinteni-Panticeu-Recea Cristur-Dealul Jurcii

-Răscruci-Borșa-Vultureni-Așchileu-limita jud Sălaj

-Câmpia Turzii-Frata-Mociu

-Apahida –Cojocna

 

Starea dezastruoasă a drumului de la Răscruci a mai fost semnalată de un alt cititor Știri de Cluj, la începutul lunii aprilie. De atunci nu s-a făcut nimic.


 

 

Drumul din Răscruci arată ca după cutremur. Șefii județului se fac că plouă - FOTO

Comentarii Facebook