Miercuri 24 Aprilie

Drumul din Răscruci arată ca după cutremur. Șefii județului se fac că plouă - FOTO

 

Drumul de la ieșirea din satul clujean Răscruci arată ca după cutremur. Șoferii trebuie să circule cu atenție, pentru că riscă să își rupă mașina.

 

La iesire din sat Rascruci daca ai norocul sa nu vezi in curba ai toate sansele sa iti fie inghitita masina sau in cazul fericit sa ti se infiga in craterele din asfalt. Nu exista semnalizare sau presemnalizare ori limitare de viteza, deci se circula legal cu 90 kmh?!

 

Situatia persista din toamna si de atunci cei de la Drumuri Judetene (cred ca de ei tine) dorm sau asteapta sfarsitul lumii.

 

Trist daca stam sa ne gandim cate taxe platim indirect in consumabilele cumparate, accizele din combustibili, TVA, si direct prin impozit anual, rovinieta si in special taxa de poluare, etc”, ne-a scris un cititor.

 

Administrația județului se chinuie de ani de zile să lanseze un proiect de amploare care vizează asfaltarea drumurilor județene. Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a amăgit pe șoferi timp de 4 ani, iar, acum, noul președinte Horea Uioreanu promite că proiectul de asfaltare demarează pe mai multe planuri.

 

Consiliul Județean Cluj ia un credit pentru asfaltarea drumurilor din județ. VEZI unde se va lucra în 2013

 

 

Modernizarea drumului de la Răscruci cade în sarcina firmei Kiat, căreia i s-a cerut ca în cel mai scurt  timp, până la jumătatea lunii aprilie, să ne prezinte încă patru proiecte de modernizare:

 

-Chinteni-Panticeu-Recea Cristur-Dealul Jurcii

-Răscruci-Borșa-Vultureni-Așchileu-limita jud Sălaj

-Câmpia Turzii-Frata-Mociu

-Apahida –Cojocna

Comentarii Facebook