Consilierii locali PNL critică proiectul Cluj Never Sleeps 2013

 

Consilierul local PNL Cluj, Ioana Borza, critică inițiativa primarului Emil Boc de a convoca o ședință a Consiliului Local Cluj-Napoca la miezul nopții, în cadrul proiectului Cluj Never Sleeps 2013.

 

Initiativa a primarului Emil Boc de a organiza o sedinta de Consiliu Local la miezul noptii pentru a discuta si rezolva problemele tinerilor, in cadrul proiectului Cluj Never Sleeps, nu poate decat sa ne amuze.

 

Credem ca problemele tinerilor trebuie identificate, dezbatute  si, pe cat posibil, rezolvate  de sefii din administratia locala, dar nu putem crede in demersuri „hei-rup-iste” si nici in lucruri discutate si finalizate la miezul noptii, intr-un moment se sarbatoare al orasului”, a spus Ioana Borza.

 

Consilierul local PNL îl acuză pe Emil Boc că este în căutare de capital electoral. ”Intelegem dorinta primarului de a reveni pe crestere in sondaje, dar ii recomandam domnului Emil Boc sa nu bagatelizeze rolul Consiliului Local  si sa nu il considere a fi doar un instrument de promovare a propriei imagini. In fond noi, consilierii, avem in spatele nostru zeci de mii de voturi si nu suntem anexa primarului, ci suntem organismul decizional, el avand doar rolul de a pune in practica deciziile adoptate de plen”, a mai precizat Ioana Borza.

Comentarii Facebook