Miercuri 24 Aprilie

”Dorel” de la Primăria Cluj-Napoca autorizează chiar orice? O construcție este ieșită un metru peste banda de circulație - FOTO


Primăria Cluj-Napoca a autorizat amplasarea unei parcări pentru biciclete, în Grigorescu, dar construcția obturează traseul mijloacelor de transport în comun. 

Sa vezi si sa nu crezi. Poate că lumea începe să creadă că sunt hater sau am ceva personal cu Primăria Cluj-Napoca. Dar simplul lucru care încerc sa îl fac este să promovez și să susțin ca în funcții publice trebuie sa ajunga oameni competenti conduși de oameni mai competenti. În timp ce alții se chinuie luni de zile sa obțină o autorizație de construcție cei din Primărie (bănuiesc) erau ocupați sa autorizeze aceasta mizerie....   Oare cum poți sa fii atat de incompetent sa autorizezi așa ceva (în Grigorescu) pe traseul autobuzelor. Este aproape 1 metru ieșit pe prima banda de circulatie. Autobuzele trebuie sa ocolească aceasta mizerie.  Oare persoana care a autorizat așa ceva mai lucrează in primărie? Sau cine este firma executanta? Oare care sunt comisioanele plătite sa te lase sa montezi așa ceva pe prima banda de circulatie? Oare au primit aviz de la Siguranta circulatiei... sau in cat timp au primit ca am auzit ca stai cate 1 an sa ajungi pe ordinea de zi.  Mare rușine!”, a relatat un clujean.

Comentarii Facebook