”Dorel” a spart magistrala de apă dintre Cluj-Napoca și Gherla! Partea de est a județului Cluj este afectată


O avarie majoră la conducta de apă care alimentează partea de est a județului Cluj a fost raportată în cursul zile de vineri, 08.07.2022, de Compania de Apă Someș S.A.

Prefectura județului Cluj anunță că în timpul lucrărilor de deviere a râului Someșul Mic, pe raza localității Apahida, s-a produs o avarie și este afectată alimentarea cu apă pentru consumatorii din perimetrul localităților menționate în comunicat, pe perioada lucrărilor pentru remediere.

Localitățile afectate sunt: Apahida, Sânnicoară, Corpadea, Câmpenești, Sub Coastă, Dezmir, Pata, Bodrog, Boju, Cara, Moriști, Cojocna, Jucu de Mijloc, Parc Industrial Tetarom III, Jucu Herghelie, Jucu de Sus, Gădălin, Vișea, Borșa, Borșa-Cătun, Ciumăfaia, Giula, Chidea, Bădești, Răscruci, Bonțida, Iclod, Livada, Orman, Fundătura, Iclozel, Cornești, Lujerdiu, Morău, Bârlea, Tioltur, Stoiana, Luna de Jos, Dăbâca, Pâglișa, Aluniș, Ghirolt.

Personalul Companiei de Apă Someș S.A. și ai constructorului lucrează la remedierea avariei.

În conformitate cu mesajele transmise și până acum, recomandăm consumul de apă în mod cumpătat, având în vedere perioadele caniculare și datele prognozelor meteorologice din perioada următoare, pentru a preveni posibilele limitări de alimentare cu apă potabilă”, anunță Prefectura Cluj.

Comentarii Facebook