DNA s-a mutat la Consiliul Județean Cluj! Ce viitor mai are instituția și cine o va CONDUCE - EMISIUNEA ȘTIRI DE CLUJ LIVE

Consiliul Județean Cluj este zguduit de scandaluri de corupție. În acest moment sunt arestați președintele Horea Uioreanu și consilierul județean Rareș Pop. De asemenea, este considerat suspect și liberalul Ioan Petran. 

 

Acuzațiile în cazul președintelui Horea Uioreanu sunt foarte grave. Ar fi primit mită de la diverși oameni de afaceri pentru a asigura plata lucrărilor contractate sau lucrări fără licitație. 

 

Arestarea lui Uioreanu a declanșat un haos la nivelul Consiliului Județean Cluj. Alianța locală PSD - PNL s-a rupt și s-a format alta, între PNL și PDL, cu sprijin UDMR. Acest lucru a permis numirea ca președinte interimar a lui Vakar Istvan și nu a lui Ioan Oleleu (PSD).

 

Noua alianță PNL - PDL - UDMR va juca dur în următoarele zile și îl va schimba pe vicepreședintele Ioan Oleleu, urmând să îl pună președinte interimar pe liberalul Mihai Sepelecan. Vicepreședinți vor fi Vakar Istvan - UDMR și Horațiu Catarig - PDL.

 

Delia Cărbune îi va avea va invitați la emisiunea de joi seara, de la ora 19.00, pe consilierii județeni Dan Canta, Mihai Seplecan, pioni cu un cuvânt greu de spus în reformarea Consiliului Județean Cluj.

 

Dacă aveți întrebări le așteptăm pe rubrica de comentarii de la această știre.


Comentarii Facebook