DNA la Consiliul Județean Cluj în cazul MITĂ la FANY! Unul dintre consilierii lui Uioreanu a dat declaratii in acest caz

 

Procurorii DNA Cluj vor să meargă până la capăt în scandalul MITĂ la FANY. După ce au fost reținuți patronii firmei, acum procurorii s-au prezentat la Consiliul Județean Cluj.

 

Anchetatorii ar fi ridicat acte privind licitația Fany. Patronul Fany, Ștefan Cadar, și soția lui, REȚINUȚI de DNA Cluj pentru MITĂ și spălare de bani

 

Vizat de această anchetă ar fi Răzvan Pop, consilierul președintelui Consiliului Județean Cluj, conform unor surse judiciare.

 ------------------

UPDATE

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj infirma informatia ca la sediu ar fi avut loc perchezitii. Cornelia Trif, purtator de cuvant al institutiei, a declarat pentru Stiri de Cluj ca: "S-au solicitat documente publice cu privire la cazul Fany. D-l Razvan Pop a dat declaratii in acest caz, intrucat era unul dintre oamenii care cunoasteau situatia". Purtatorul de cuvant a mai precizat ca: ”De altfel, Consiliul Judetean Cluj a solicitat ARR inca din 3 martie retragerea licentelor Fany, ca urmare a deciziei Curtii de Apel Cluj. Avand in vedere evenimentele de azi, suntem convinsi ca vom castiga și procesul pe fond intentat de Fany pentru anularea definitiva a HCJ privind scoaterea de la licitatie a traseelor din zona metropolitana”. 

----------------------

UPDATE 1

 

Răzvan Pop a fost chemat la DNA Cluj pentru a da declarații. 

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook