Discursul halucinant al unui parlamental PSD, împotriva UE: Când Brâncuși făcea statui, ei, pe la curțile regale inventau homosexualitatea VIDEO



Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a făcut o serie de afirmații halucinante în care atacă Uniunea Europeană, după raportul critic pe tema justiției.

Astfel, parlamentarul a ținut un discurs împotriva Uniunii Europene, invocând superioritatea civilizației din România, unde s-ar fi folosit prima scriere din lume, și atacând cu Brâncuși și cu istoria națională, totul din cauza raportului Comisiei Europene, care critica masacrarea legilor justiției.

Leaganul civilizației noastre este mult peste civilizația voastra, pentru că aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe...nu mai dăm exemple...când, probabil Brancusi făcea statui, ei, pe la curțile regale inventau homosexualitatea sau făceau orgii. Multe...nu comparați istoria românilor cu istoria voastră, dragi colegi din alte țări”, a spus Rădulescu, conform realitatea.net.

El a reluat și mai violent tema preferată a PSD, aceea a independenței românilor în fața unei presupuse asupriri din partea UE.

Dacă vreți să vă comportați în felul ăsta...românul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi...din contra românii sunt demni, sunt educați sunt mai deștepți ca mulți dintre străini”, a mai spus cel poreclit ”deputatul mitralieră”.


Comentarii Facebook