Sambata 4 Februarie

Atacul virulent al lui Traian Băsescu: Acesta se numește JAF!Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lanast un atac virulent după ce fostul premier Ponta a dezvăluit că a existat o informare în Guvernul Dăncilă în care se spunea că ordonanța privind Fondul Suvern de Investiții ar putea fi neconstituțională.

Acesta se numeşte JAF !Dăncilă şi Teodorovici, împinşi de la spate de Dragnea şi sub privirea îngăduitoare ale lui Tăriceanu, au săvârşit cea mai mare samavolnicie împotriva României, emiţând ordonanţa de urgenţă privind înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii .

Au încercat să-şi concretizeze acţiunea ticăloasă de jefuire a ţării prin lege . S-au lovit însă de CCR care a respins legea ca fiind neconstituţională în ansamblul ei. Şi atunci Dragnea a apelat la supuşii de la palatul Victoria, numiţii Dăncilă şi Teodorovici, care au aprobat înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii printr-un OUG care încalcă şi Constituţia şi toată legislaţia României de funcţionare a societăţilor comerciale . Asta-i “pohta ce au pohtit” Dragnea şi Vâlcov, asta le-au servit la masă Dăncilă şi Teodorovici.
Cât de ticălos trebuie să fii ca după ce ţi-a spus oficial CCR că legea este neconstituţională, tu guvern să emiţi o ordonanţă de urgenţă cu acelaşi conţinut ? Acesta se numeşte JAF !Trebuie oprit !” a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Oare va îndrăzni odiosul Ciorbea să atace acest OUG la CCR? Cel mai probabil va prefera să mai primească un bacşiş de la Dragnea şi majoritatea parlamentară şi să plece într-un nou concediu că o fi surmenat?”, a conchis Băsescu.

Comentarii Facebook