Diana Șoșoacă, adevărul despre intrarea sa în PSD: „Respect oamenii de bună credință”


Diana Șoșoacă a spus tot adevărul despre intrarea sa în Partidul Social Democrat. Senatoarea, proaspăt exclusă din AUR a făcut dezvăluiri despre o posibilă intrarea a sa într-un nou partid politic. Pe lângă acest lucru, se pare că fostul senator AUR și-ar fi negociat poziția în PSD înainte de excludere.

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut declarații la Antena 3 despre posibila sa intrare în PSD, după ce s-a vehiculat deja că ar fi în negocieri cu formațiunea politică. Aceasta a punctat că, în prezent, nu se poate duce la un partid împotriva căruia a luptat.

Diana Șoșoacă declară că este de stânga

De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești.

Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca acesta partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă. Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România.

Atâta timp cât în aceste partide există persoane care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, a spus Diana Șoșoacă.

Totuși, conform g4media.ro, Diana Șoșoacă ar urma să se ducă direct în sânul social-democraților.

Dar se pare că nu este așa. Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, prin care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru, Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisiei pe care o deține la acest moment în Parlamentul României. 

De altfel, mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost cosiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea Guvernul României”, au declarat sursele g4media.ro


Comentarii Facebook