Sambata 16 Octombrie

Dezbatere la Cluj privind metroul și trenul metropolitan. E condiție pentru obținerea avizului de mediu


Primăria Cluj-Napoca organizează o dezbatere formală despre metroul și trenul metropolitan, pentru că așa cere legea.

MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra organizării ședinței de dezbatere publică a alternativei finale pentru planul „PLAN URBANISTIC ZONAL și studiu de fezabilitate pentru proiectul: ”TREN METROPOLITAN GILĂU – FLOREȘTI – CLUJ-NAPOCA – BACIU – APAHIDA – JUCU – BONȚIDA” - ETAPA I a sistemului de transport metropolitan Cluj Magistrala 1 de metrou și tren metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea - Componenta 1. 

Magistrala 1 de metrou, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Floresti, jud. Cluj, în data de 07.10.2021 ora 16:00, în vederea obținerii avizului de mediu conform HG 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe.

Linkul de acces va fi disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, cu 24 de ore înainte de începerea dezbaterii.

Informațiile privind alternativa finală a planului menționat, inclusiv Raportul de mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Cluj, municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr. 99, județul Cluj, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook