Deputatul Steluța Cătăniciu explică cum s-a ales cu 12 apartamente în Florești: ”Nu sunt cel mai bogat parlamentar” - VIDEO

 

Noul deputat al Colegiului 2 Cluj-Napoca, Steluța Cătăniciu, a explicat cum a ajuns în posesia celor 12 aprtamente pe care le deține în Florești și cât valorează acestea.

 

Cătăniciu a spus, joi seara, în emisiunea Știri de Cluj LIVE realizată de Delia Cărbune că a fost înșelată de unul dintre cei mai mari țepari imobiliari.

 

În decursul vieții mele, eu împreună cu familia mea am strâns fabuloasa sumă de 80.000 de euro. Mi-am dorit enorm de mult să mă mut la casă. Erau atunci în 2007 terenurile la niște prețuri exorbitante și ne-am cumpărat un teren în Florești, ca tot clujeanul de rând. Urma să construim acolo ceva. Era terenul în co-proprietate cu un prieten comun. 

 

Ne-am gândit că făcând locuințe înșiruite ne costă mai puțin utilitățile. A venit o persoană la noi, așa cum a mers la foarte mulți floreșteni care aveau terenuri, și a spus că vrea să construiască. Ne-a spus că zona se pretează pentru un bloc și că ne poate da un anumit număr de apartamente. Din 100 de apartamente mie îmi reveau 10% din locuințe. Blocul nu l-am construit eu. Nu sunt apartamente, ci apartamente de 42 și 48 de metri pătrați. 

 

Am primit cea mai mare țeapă, de la unul dintre cei mai mari cei mai mari excroci imobiliari, la nivel național. Am primit cea mai mare țeapă pentru că trebuia să îmi dea așa-zisele apartamente semifiniste. Eu la etajul trei nu am apartamente, ci o hală imensă de 100 de metri pătrați. Ele figurează în realitate ca locuințe în cartea funciară și plătesc un impozit foarte mare.

 

Eu sunt prezentată ca unul dintre cei mai bogați politicieni, dar eu plătesc chirie la cabinetul de avocat. Nu am reușit să vând o astfel de garsonieră în Florești pentru că nu sunt terminate.

 

Dacă le-aș vinde acum, prețurile sunt în jur de 220 - 250 de euro metrul pătrat și nu fac 100.000 de euro bani cu care teoretic mi-aș putea cumpăra un apartament bun în Zorilor sau Mănăștur”, a explicat Steluța Cătăniciu.

 

Ea a apărut și într-un top național al candidaților cu cel mai mare număr de apartamente.

Comentarii Facebook