Cătăniciu ”vânează” cabinetul lui Buda: Plătea 50 de bani pe mp. Voi merge și cu cortul în cartier - VIDEO

 

Deputatul USL, Steluța Cătăniciu, se gândește să preia cabinetul parlamentar pe care fostul deputat, Daniel Buda, l-a avut în cartierul Zorilor. 

 

Mă gândesc că în Zorilor voi avea cabinet în fostul cabinet al domnului deputat Daniel Buda. Avea acolo, dar nu l-a văzut nimeni 4 ani de zile. Era lipit de Primăria din cartierul Zorilor. Era un cabinet pe care plătea 50 de bani pe metru pătrat”, a spus Steluța Cătăniciu.

 

Proaspătul parlamentar a mai afirmat, în emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara, că le-a promis celor care au votat-o că va reveni, periodic, cu cortul prin carterul Gherorgheni și Zorilor pentru a-i asculta.

 

Eu le-am promis că, din primăvară, o să îmi fac un program și voi ieși în același loc în care am avut cortul (electoral) amplasat. În locul în care eu le-am cerut votul, îmi voi pune acel cort, care sigur nu va mai fi electoral, va fi cortul deputatului. Voi sta acolo câteva zile. Îmi voi face program. Sunt mulți pensionari care nu pot coborî în oraș, unii nu vor ști unde am sediul. Mie așa mi se pare firesc. Dacă eu am fost acolo la cort și ei au venit spre mine și mi-au dat votul, mi se pare firesc să mers în colegiu”, a mai spus Steluța Cătăniciu. 

 

Femeile deputat de Cluj, la Stiri de Cluj LIVE. VEZI înregistrarea EMISIUNII

Comentarii Facebook