Deputatul Adrian Oros, prezent în Republica Moldova la un Forum economic foarte important - FOTO


Deputatul Forței Dreptei, clujeanul Adrian Oros, este prezent în Republica Moldova, la Chișinău, la un Forum economic unde au participat între alții și Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Peste 250 de participanți și zeci de companii vor fi în 22 - 23 februarie la Chișinău, la Forumul economic Investiții/Dezvoltare/Integrare Europeană organizat de prietenii din International Business Society împreună cu Agenția pentru Investiții Străine a Guvernului Republicii Moldova, Asociația Parcurilor Industriale din Moldova și Grupul StarNet.

Evenimentul, care se desfășoară în perioada 22 - 23 februarie, la Digital Park din Chișinău, s-a bucurat de prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României, a Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Domnul Igor Grosu, a Premierului Dorin Recean, precum și a unor membrii ai Parlamentului Republicii Moldova și ai Parlamentului României. Au fost și mulți reprezentanți ai autorităților publice regionale din Polonia, Republica Moldova și România, precum și ai unor Universități din Italia, România și Republica Moldova. De asemenea, reprezentanți ai unor cluburi de business și companii din Republica Moldova, România, Polonia, Italia și Germania. 

Se cuvine să mulțumesc celor care au demarat cu mulți ani în urmă acest tip de evenimente. Prietenilor din Moldova Alexandru Machedon și Aurelia Salicov. Dar și inimosului clujean, Claudiu Pădurean”, a precizat Adrian Oros.

332284155_6181172425261159_6770526469212489870_n.jpg

Comentarii Facebook