Demisie în masă la Mișcarea Populara Gherla

 

Filiala Partidului Mișcarea Populara Gherla își dă demisia în masă. 

 

In urma celor anuntate la conferinta de presa organizata in 15.02.2016, la sediul Miscarea Populara CLUJ, prin care s-a anuntat trecerea la MP Gherla a unor membrii de la PNL Gherla si impunerea in functia de presedinte interimar a lui Vlad Barbos, echipa care a format pana in prezent Miscarea Populara Gherla isi va prezenta demisiile in masa, deoarece au fost incalcate valorile de baza : TRANSPARENTA,COMUNICARE si PROFESIONALISM , principii pe care le consideram vitale pentru mediul politic actual.

 

Toti cei peste 100 de membrii ,care au adeziuni semnate , considera ca aceasta este cea mai buna ATITUDINE fata de decizia luata la nivel judetean fara a lua in considerare situatia locala a organizatiei”, a anunțat echipa Miscarea Populara Gherla.

 

În PNL Gherla este un scandal uriaș, deoarece întreaga organizație nu îl mai dorește pe actualul primar în postura de candidat la Primăria Gherla. Cu toate acestea, conducerea județeană a PNL nu a luat în considerare aceste probleme, iar membrii de partid au migrat la MIșcarea Populară.

 

Primarul din Gherla nu renunță la candidatură, deși nu mai e dorit de colegi - VIDEO

Comentarii Facebook