Demisie în cadrul consiliului de administrație al Sălii Polivalente, după ce un copil a picat prin tribune. PSD cere demiterea conducerii



Consilierii locali din partea PSD Cluj solicită demiterea întregului consiliu de admininstrație al Sălii Polivalente Cluj-Napoca, în urma scandalului izbucnit după ce un copil a căzut, sâmbătă seară, sub tribune.

Social-democrații solicitat și o audiere publică la Primărie a membrilor consiliului de administrație și al directorului Sălii Polivalente, însă niciunul dintre aceștia nu s-a prezentat.

Alături de consilierii PSD am solicitat o audiere publică a întregului consiliu de administrație și a directorului de la Sala polivalentă, astăzi, de la ora 13.00, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, audiere despre care n-au fost anunțați de către cei care sunt responsabili din Primărie, dar informarea a fost și în presă așa că noi considerăm că aceștia trebuiau să se prezinte, să aibă o discuție deschisă despre incident și despre măsurile pe care le-au luat. Ceea ce cer eu în acest moment este demisia consiliului de administrație în întregime și a directorului general, dar și prezentarea unui raport general prin care să se facă cunoscut opiniei publice dacă la momentul recepției au fost făcute toate verificările din punct de vedere al siguranței pentru persone și în special pentru copii și a unui audit din punct de vedere al siguranței pentru Sala Polivalentă”, a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Consilierii PSD anunță că vor depune, mâine, o cerere pentru organizarea unei sedințe de îndată a Consiliului Local, al cărei singurul subiect va fi demiterea consiliului de administrație și al directorului Sălii Polivalente, din cauza modului în care au gestionat situația și a lipsei de comunicare din partea acestora.

Ne-am sfătuit cu doamna Aurelia Cristea și am decis să anunțăm o ședință de Consiliu de îndată, este anunțată pentru mâine, la ora 15.00, cu unic subiect fiind demiterea consiliului de administrație. Avem nevoie de două treimi, dar nu știu dacă vor marșa colegii de la celelalte partide”, a declarat consilierul local PSD, Gabriel oniga.

O primă demisie din cadrul consiliului de administrație al sălii se pare că a avut deja loc, cea a lui Viorel Daniș.

Comentarii Facebook