Marti 7 Februarie

Declarațiile lui Cioloș, după întâlnirea cu noul premier: Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazulFostul premier Dacian Cioloș a avut o întâlnire, joi, cu succesorul său, Sorin Grindeanu, la Palatul Parlamentului.

Acesta a spus despre noul prim-ministru că pare un om angajat și hotărât, precizând că nu e cazul să îi ofere sfaturi.

"Am trecut în revistă principalele teme, proiecte, pe fiecare domeniu. A fost o primă discuție. Mi s-a părut un om angajat și hotărât să aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazul să-i dau sfaturi, am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus. Am avut o discuție foarte aplicată, i-am spus că sunt la dispoziția dânsului în măsura în care are nevoie", a declarat, joi, Cioloș la Palatul Parlamentului referindu-se la întâlnirea avută cu premierul Grindeanu, conform Agerpres.

Întrebat ce măsuri ar dori să fie păstrate, Dacian Cioloș a răspuns: "Este un guvern nou, cu un program de guvernare cu care au câștigat alegerile". "Cred că nu e cazul", a completat el.

"Eu îi doresc succes. Cu informațiile pe care le am eu legat de potențialul bugetului nu va fi deloc, deloc, deloc ușor. Nu vreau să intru în detaliile astea", a avertizat fostul prim-ministru.

Comentarii Facebook