Daniel Buda propune ”Pactul pentru Cluj”, prin care viitorii parlamentari să susțină zece proiecte pentru judeţ

 

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, candidat din partea ARD pentru Camera Deputaţilor, a propus ca toți candidați la alegerile parlamentare din județ să semnze ”Pactul pentru Cluj”.

 

Acest document conține investiții importante, precum Autostrada Transilvania, construirea Spitalului Regional de Urgenţă și demersuri pentru încurajarea investitorilor.

 

Propun celorlalţi candidaţi la alegerile parlamentare ”Pactul pentru Cluj”, de susţinere şi asumare a zece proiecte majore, importante pentru viaţa noastră, a clujenilor. Politicienii ar trebui să îşi susţină ferm şi sincer susţinerea acestor proiecte, pentru calitatea vieţii tuturor. Toate partidele din judeţ sunt invitate să garanteze că aceste priorităţi ale Clujului vor fi continuate şi finanţate. Printre proiecte se numără finalizarea Autostrăzii Transilvania, construirea Spitalului Regional de Urgenţă, garantarea cofinanţărilor guvernamentale pentru câştigarea proiectelor europene pentru Cluj, acordarea de garanţii guvernamentale pentru investitori să vină la Cluj sau construirea unui cartier cu 1000 de apartamente la Cluj-Napoca”, a spus Daniel Buda.  

 

Candidaţii care vor să susţină pactul, pot să îl semneze online pe site-ul meu. Sunt deschis la orice alt proiect pe care cei de la USL sau UDMR doresc să îl susţină, ca un element comun în bătălia noastră cu cei de la Bucureşti”, a mai adăugat Daniel Buda.

 

Daniel Buda candidează din partea ARD pentru funcția de deputat în Colegiul nr. 2 Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook