Miercuri 24 Aprilie

Dacian Cioloş, întrebat de ce l-a retras de la Sănătate pe ”ministrul-fotomodel”

 

Premierul Dacian Cioloş a spus că l-a retras de la Ministerul Sănătății pe Andrei Baciu ca urmare a controverselor. 

  

Sunt nişte lucruri pe care dânsul, din păcate, nu mi le-a spus. Dincolo de calităţi, competente profesionale şi idei, aceste lucruri semnalate în media sunt pentru mine foarte sensibile şi nu vreau să pătez imaginea si integritatea acestui Gvern. 

 

De aceea, am luat decizia foarte rapid, imediat ce am aflat. L-am retras pentru ca asa am decis eu. Am aflat uitandu-ma in presa. Colaboratorii mei mi-au semnalat si în următoarele 5 minute am luat decizia”, a spus Dacian Cioloş.

 

Întrebat când a aflat că Baciu este rezident, Cioloş a spus: ”Eu l-am luat, dincolo de aceste lucruri, pentru experienţa pe care am văzut-o, nu am avut aceste detalii în CV-ul pe care mi l-a prezentat, dar am văzut experienţa şi din discuţiile pe care le-am avut cu el mi s-a părut că sunt anumite idei interesante”, a explicat Cioloş.

 

Nu vreau sa mai intru in detalii pentru ca mi-am asumat propunerea si decizia de a-l retrage de pe lista", a conchis Cioloş, conform româniatv.net.

 

Șeful Institutului Oncologic din Cluj, Patriciu Achimaş-Cadariu, este noua propunere pentru funcția de ministru al Sănătății, după ce Dacian Cioloș și-a retras sugestia inițială. 

 

Premierul l-a inclus inițial în cabinet pe Andrei Baciu, fost fotomodel. Noua propunere a premierului desemnat este Patriciu Achimaş-Cadariu, şeful Institutului Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca.

 

Andrei Baciu, propus ministru al Sănătăţii, RETRAS de Cioloș. În locul lui e propus șeful Institutului Oncologic din Cluj

Comentarii Facebook