Unii lideri PNL îl contestă pe Vasile Dâncu. A fost relatată o scenă de cenzură a TVR

 

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni că partidul îi acordă credit lui Vasile Dâncu, desemnat vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, motivând că ”lumea se mai îndreaptă”.

 

În perioada 2001-2004 domnul Dâncu avea o funcţie importantă în Guvernul Năstase, se ocupa chiar de informarea cetăţenilor, ba chiar (europarlamentarul Theodor Stolojan –n.r.) ne-a comunicat un moment în care cei doi co-preşedinţi ai alianţei de atunci ( Alianţa Dreptate şi Adevăr- PNL-PD condusă de Theodor Stolojan şi Traian Băsescu-n.r.) au fost invitaţi la TVR şi Stelian Tănase care îi invitase a zburat după câteva zile. S-au întamplat lucrurile acestea, colegii noştri o să spună lucrurile acestea”, a explicat Vasile Blaga, după ce Stolojan a criticat susţinerea oferită de PNL unui Guvern din care face parte Vasile Dâncu.

 

Noi sperăm că toată lumea, îi dăm credit, se îndreaptă. Sperăm că toate declaraţiile sunt valabile. De aceea îl şi sprijinim pe domnul Cioloş”, a conchis copreşedintele PNL.

 

Vasile Dâncu va fi audiat, luni, în Parlament, de Comisia pentru administraţie publică, şi organizarea teritoriului, în intervalul 18:00 - 19:00.

Comentarii Facebook