O tanara cu voce de aur a castigat "Studentii au talent"! VEZI lista castigatorilor VIDEO


Oana Bozga, castigatoarea concursului "Studentii au talent: are 19 ani si studiaza la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UBB Cluj. Ea a reusit sa sufle premiul cel mare "armatei" de concurenti de la USAMV.

Oana Bozga a fost extrem de emotionata la aflarea vestii si a marturisit ca inima ii bate foarte de tare. "Va multumesc din suflet tuturor pentru ca apaluzele dumneavoastra au fost cele mai importante pentru mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat acest har", a spus tanara originara din Satu Mare.

 

Oana este studenta in anul doi la sectia Economie Agroalimentara din cadrul FSEGA si vocea ei a fost remarcata la varsta de 16 ani, fiind selectata pentru a face parte din corul bisericii.

 

Pana cand a venit la Cluj-Napoca, la facultate, ea a urmat cursurile Scolii Populare din Satu Mare. In 2010, Oana Bozga a castigat locul intai la Festivalul Cantecului de Catanie care a avut loc la Cluj-Napoca.

 

Locul trei in concurs a fost ocupat de Madalina Costin, studenta la Academia de Muzica "Gheorghe Dima", in timp ce pe locul secund s-a clasat Ilie Stratulat, de la Universitatea "Bogdan Voda".

Premiul special al juriului a fost castigat de Iulia Lazar si cainele Bailey, care au facut o demonstratie de dresaj canin si au castigat simpatia tuturor.

 

Concursul "Studentii au talent" este la prima editie si a fost organizat de Federatia Asociatiilor Studentesti (FAS) a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV).

 

Vezi si...

Oana Bozga, castigatoarea "Studentii au talent", vrea sa devina o artista de muzica populara. VEZI cum a cantat VIDEO

Cainele Bailey a facut senzatie la "Studentii au talent" - VIDEO

Comentarii Facebook