Cum a votat județul Cluj pentru alegerea lui Liviu Dragnea președinte al PSD

 

Social democrații clujeni au votat duminică, 11 octombrie, în cadrul unui scrutin real, pentru stabilitatea modului în care județul votează la alegerile pentru funcția de președinte al PSD. 

 

A fost pentru prima dată când președintele PSD nu a fost votat în cadrul unui Congres, sistemul de vot introdus la aceste alegeri dând ocazia tuturor membrilor de partid să-și aleagă președintele.

 

În județul Cluj au fost organizate secții de votare în fiecare comună, municipiu și orașul Huedin iar în Cluj- Napoca au funcționat trei secții de votare, unde s-a exercitat dreptul de vot între ora 08.00 – 20.00

 

Din totalul de membrii aflați în evidența organizației județene, 11.151, numărul de membrii prezenți la scrutinul intern în județul Cluj a fost de 7.640”, precizează reprezentanții PSD Cluj.

 

Voturi pentru DA - 7324

Voturi pentru NU - 252

Voturi nule - 64

 

Este important ca fiecare membru să aleagă președintele PSD și strategia pe termen mediu și lung a partidului. Sunt încrezător în capacitatea președintelui Liviu Dragnea de a coordona foarte bine stânga pentru alegerile locale iar chestionarul adresat membrilor și simpatizanților PSD este o dovadă de deschidere a partidului!”, a afirmat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook