Miercuri 24 Aprilie

De ce nu se poate amenaja un sens giratoriu la intersecția Constantin Brâncuși - str. Romul Ladea - strada Borhanci

 

Primăria Cluj-Napoca a dat explicații, în privința sensului giratoriu cerut la intersecția Constantin Brâncuși - str. Romul Ladea - strada Borhanci.

 

Intersecția ridică mari probleme și odată cu începerea anului școlar va deveni un calvar pentru șoferi, deoarece deja de pe acum cozile la mașini se întind pe sute de metri, mai ales dimineața și seara. Dezvoltarea accelerată a zonelor Borhanci și Bună Ziua a dus la intensificarea traficului, iar ignorarea blocajelor din intersecția menționată poate crea pe viitor mari neplăceri conducătorilor auto, motiv pentru care solicit rezolvarea rapidă a problemei”, a reclamat consilierul local Ioan Bîldea, înainte de începerea anului școlar.

 

Municipalitatea a spus că are în vedere un sens giratoriu în acea intersecție, dar că sunt probleme. 

 

Pentru intersecția strada Constantin Brâncuși - str. Romul Ladea - strada Borhanci - strada Fagului există întocmit un proiect de amenajare sens giratoriu, dar este necesar teren privat (colț str. Romul Ladea - strada Fagului) fără de care nu se poate realiza nici măcar în forma experimentală. S-a luat legpătura cu prorietarul terenului care ar trebui să doneze suprafața de teren Primăriei, lucru cu care, până acum, nu a fost de acord”, au replicat acum reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook