Un pastor a fost UMILIT de un controlor pe un autobuz care venea din Florești

 

Un pastor și soția acestuia, originară din Baku, Azerbaijan, au fost umiliți de un controlor pe un autobuz care venea din Florești.

 

Pastorul a urcat în autobuz și nu a apucat să composteze pentru că a sărit pe el controlorul și l-a luat la rost ca pe ultimul borfaș. A scăpat după ce călătorii i-au luat apărarea și au certificat că abia atunci urcase și nu a apucat să composteze. 

 

In primul rand vreau sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru orasul Cluj, stiu ca nu este usor si aveti multe responsabilitati. Eu sunt din Brasov si impreuna cu sotia mea care este din Baku, Azerbaijan, ne-am mutat in Floresti vara aceasta. Eu sunt Pastor intr-o biserica evanghelica si vreau sa va spun ca ne rugam pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

 

Doresc sa va aduc la cunostiinta ca unii din colegii dumneavoastra care lucreaza ca si controlori la compania de transport in comun sunt nerespectuosi si duc lipsa de profesionalism, aduc o imagine rea dumneavoastra si orasului nostru. Ieri in autobuzul M21 din Floresti care merge pana la Cluj am urcat cu sotia mea si mi-am deschis geanta sa scot biletul de calatorie sa il perforez, in acelasi timp un controlor a venit si m-a intrebat ca de ce perforez biletul acum si nu la urcare.

 

I-am spus ca acum am urcat, dar nu m-a crezut, atunci am apelat la ceilalti calatori care au adeverit ca abia am urcat. Controlorul mi-a spus sa perforez mai repede biletul. Cat de repede trebuie sa perforez biletul? Totul sa intamplat in mai putin de 10 secunde!

 

Daca sotia mea era singura o amendau sigur pentru ca nu stie romaneste sa se poata apara. Nu stiu numele colegului dumneavoastra controlor, dar va rog daca se poate sa vorbiti colegilor dumneavoastra sa fie mai respectuosi si intelegatori. Inteleg ca sunt si oameni care merg fara bilet si ei ii cauta pe acei oameni, dar se poate discerne. De multe ori sunt mai multi oameni care urca in statie si pentru a perfora un bilet poate dura pana la 10-12 secunde.

 

Problema cu colegul dumneavoastra a fost ca s-a purtat cu mine ca si cum as fi un criminal.

 

Imi pare rau ca trebuie sa va scriu aceste lucruri, dar dupa cum stiti in oras sunt foarte multi straini, studenti si turisti care trebuie protejati.

 

Va multumesc foarte mult pentru ajutorul dumneavoastra si ma rog lui Dumnezeu ca sa va ajute in aceasta slujire grea pe care o aveti. Dumnezeu v-a pus in aceasta autoritate si El va va da putere si intelepciune, Dumnezeu sa va binecuvinteze!”, a scris Julian Timofte pe domnuleprimar.ro.

 

Pastorul i-a scris primarului pentru a lua măsuri.

Comentarii Facebook