”Am luat capace, săptămâna asta, fără să am nicio vină!” Primarul Emil Boc crede că mirosul de gunoi a venit de la CMID


Primarul Emil Boc a lansat un avertisment firmei Supercom să își facă treaba bine la groapa de gunoi pe care o administrează. Primarul a spus că nu este dispus să fie mustrat de oameni într-o problemă care nu ține de Primăria Cluj-Napoca.

Am luat capace, săptămâna asta, fără să am nicio vină, pentru mirosul produs de la CMID. După părerea mea, de acolo este, chiar dacă firma spune că e din altă parte. Părerea mea rămâne că e de acolo. O firmă care e privată trebuie să își facă datoria ca la carte, nu noi cei care administrăm orașul să luăm mustrările oamenilor fără să avem nicio vină. Primăria nu are nicio treaba cu CMID. Consiliul Județean a lansat o licitație și acum e o firma care se ocupă. Acum, avem un operator privat care trebuie să înțelegea că la Cluj nu e tocmeală, nu merge și așa și așa. Firma a spus că vine de la găinațul de la Aiton. Îmi e foarte greu să cred că de la 20 km de Cluj mirosul a ajuns la Cluj și se manifestă așa. Autoritățile statului vor stabili. Cu noi nu se glumește”, a declarat edilul Emil Boc, la Napoca FM.

Și șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a spus că nu este responsabil de problema guinoaielor, într-o tentativă de a se spăla pe mâini de probleme. Încă firma Supercom nu a fost sancționată și se încearcă mutarea vinovatului la Aiton, unde funcționează o fermă de pui. 

Consiliul Județean Cluj încearcă să dea vina pe o fermă de pui de la Aiton, pentru mirosul de gunoi și canal din Cluj-Napoca

Comentarii Facebook