Cum a sarbatorit Emil Boc VICTORIA de la Cluj


Noul primar al Clujului, Emil Boc, a sarbatorit victoria reputata in fata lui Marius Nicoara, candidatul USL, marti seara, la un local din centrul orasului.

Intalnirea a fost organizata de PDL Cluj, fiind invitati liderii, dar si membrii organizatiei de tineret, foarte activi in campania electorala.

"Am venit sa sarbatorim victoria lui Emil Boc in alegerile locale impreuna cu tinerii si seniorii din PDL Cluj implicati in campania electorala. A fost o campanie grea, pe care am castigat-o la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Era si mai frumoasa petrecerea daca si Alin Tise ar fi castigat Consiliul Judetean Cluj. Oricum, un merit mare in aceasta victorie au avut-o tinerii din PDL Cluj si ei trebuie felicitati", a declarat unul dintre participanti, citat de Mediafax.

La eveniment au participat presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, primarul in exercitiu Radu Moisin, fostul prefect Florin Stamatian si fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise. Emil Boc a venit insotit de sotie.

Fostul premier a castigat Primaria Cluj-Napoca pentru a treia oara cu foarte multe emotii. Toate exit poll-urile l-au dat drept castigator pe Marius Nicoara, dar, dupa numararea voturilor, s-a dovedit ca acestea erau total eronate, Boc castigand alegerile cu 53.674 de voturi (40,61%), in timp ce Marius Nicoara (USL) a strans 52.251 de voturi (39,53%)..

Duminica seara, exit poll-urile il indicau pe Marius Nicoara castigator al alegerilor pentru Primaria Cluj-Napoca.

Reprezentantii USL Cluj au contestat numaratoarea la Biroul Electoral Judetean Cluj, dar solicitarea a fost respinsa.

La alegerile locale din 2008, Emil Boc a castigat fara emotii, obtinand peste 75% din voturi.

 

Emil Boc este primarul Clujului: "Voi fi un primar care va incerca sa ii ajute pe fiecare in parte" VIDEO

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

 

Fotografia este facuta in clublul My Way din Cluj-Napoca.

 

In fotografie sunt presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, in spate fostul primar interimar Radu Moisin, iar in partea stanga a fotografiei este Tudor Constantin, un prieten comun al celor doi.

Comentarii Facebook