Cu ce vrea ministrul Educației să înlocuiască programul ”Cornul și laptele”



Potrivit ministrului Adrian Curaj, Ministerul Educației caută acum soluții pentru a înlocui programul ”Cornul și laptele” cu o masă caldă.

Elevii din preuniversitar ar putea beneficia de o masă caldă în locul programului naţional „Cornul şi laptele”, dacă ministerul Educaţiei găseşte resurse pentru asta, a declarat joi Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, potrivit gandul.info.

Una dintre soluțiile menționate de ministru ar fi ca elevii să proimească pachete pregătite, transportate de o firmă de catering.

Părerea mea este că mesajul pe care l-am trimis în urmă cu o lună-două, că ne preocupă o masă caldă pentru copii, asociat cu "Şcoala după Şcoală" este adevărat, este puternic, încercăm să căutăm resurse pentru că ne trebuiesc resurse consistente ca să trecem de la ce avem acum "Cornul şi laptele" la o masă caldă. Atunci când vom reuşi să găsim resurse, sper eu că o parte bună din ele din fonduri structurale să anunţăm. O să anunţăm curând. Copiii pot primi pachetele pregătite, să fie transportate de o firmă care duce aşa ceva cu toate testările potrivite, cu tot ce trebuie şi ne gândim până la urmă şi la efectul pe care l-ar avea asupra copiilor noştri”, a declarat Curaj.

Comentarii Facebook