Cristian Tudor Popescu: Năstase a murit în interiorul lui când a apăsat pe trăgaci. Ioan Rus ar trebui să își dea demisia

 

Cristian Tudor Popescu a comentat, în emisiunea După 20 de ani, tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, dar si gesturile făcute de Ioan Rus și Victor Ponta.

"Năstase a murit în interiorul lui când a apăsat pe trăgaci. E terminat ca om politic de linia întâi", a spus Cristian Tudor Popescu.

CTP a spus că ministrul de Interne, Ioan Rus, ar trebui să își dea demisia pentru că l-a sunat din postura lui pe Adrian Năstase.

"Faptul ca ministrul de Interne i-a dat telefon domnului Nastase, impotriva legii. Deci un ministru de Interne nu are voie sa dea telefon unui condamnat cu executare indiferent cine ar fi el. Nu are voie. Si mai ales sa negocieze cu el modul de predare. Nu are voie (...) Inteleg din punct de vedere uman ce a facut domnul Rus, dar eu, daca as fi fost in locul domnului Rus si as fi avut relatia asta cu domnul Nastase, mi-as fi dat demisia imediat dupa ce faceam asta. As fi spus domne', e prietenul meu, nu puteam sa stau indiferent si sa vad cum poate sa moara. Trebuia sa fac ceva pentru el, am facut, poftiti demisia mea, pentru ca ce am facut eu nu are voie sa faca un politist, cu atat mai mult un ministru de Interne", a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

 

Mesaj emoţionat de la ADRIAN NĂSTASE postat pe Facebook

Comentarii Facebook