Luni 5 Decembrie

Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu o maimuță - VIDEO

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat pe Viorica Dăncilă cu pavianul cu mantie.

 

Încep să mă gândesc că Susănica Gâdea (n.r. sau Suzana Gâdea, membră marcantă a regimului ceaușist) sau Maria Bobu (n.r. fosta soție a lui Emil Bobu) erau niște lumini în guvernul lui Ceaușescu din anii 80. Cum a ajuns această doamnă? Nu pot să mă abțin, e incorect ce fac. Coafura aceasta îmi amintește de pavianul cu mantie (n.r. babuin, numit și cap de câine), e o specie pe cale de dispariție. Nu pot să nu mă gândesc, este exact modul cum e așezată podoaba capilară a pavianului cu mantie.

 

 

Cum a ajuns Viorica Vasilica Dăncilă să fie propusă premier? Prin refuzuri repetate ale unor grei ai partidului. Lia Olguţa Vasilescu, Mihai Fifor, Paul Stănescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu au refuzat, în serie, să primească această funcţie şi nici nu au încercat să propună pe cineva din sfera lor de influenţă.

 

Ce arată asta? Că guvernarea în acest moment nu e văzută ca o afacere profitabilă politic de către nomenclatura PSD pentru perioada următoare, sunt primii care ştiu că toate aceste măsuri populiste, aiurite ale guvernelor precedente în acest an îşi vor arăta consecinţele sumbre în scurtă vreme.

 

Deja şi le arată, creşterea preţurilor, inflaţia mănâncă aceste creşteri salariale cu care au ameţit oamenii, scumpirea creditelor, explozia leului şi apocalipsa fiscală pe care a pus-o la cale Tudose.

 

E un terorism fiscal pe care îl exercită aşa-zisa revoluţie fiscală, aceste premise îi fac pe greii PSD să fugă de guvernare, de funcţia de premier. Dăncilă e net inferioară lui Sevil Shhaideh - respinsă de Iohannis - care măcar ştia administraţie, ceva guvernare, în vreme ce abilităţile acestei doamne ne sunt necunoscute. Nu ştie decât să spună da şi aşa se va întâmpla de acum înainte. Nu vom mai avea situaţii ca cele generate de Grindeanu sau Tudose care au avut nişte poziţii personale. Nu va avea niciun fel de atitudine, va spune şi va face ce i se va transmite”, a declarat Cristian Tudor Popescu.Comentarii Facebook