Cristian Diaconescu pleaca din PSD si devine independent

Senatorul Cristian Diaconescu si-a dat demisia din PSD, care a fost inregistrata la biroul presedintelui Senatului, Mircea Geoana. Liderul grupului de parlamentari independenti, Gabriel Oprea, a anuntat ca Diaconescu li s-a alaturat.

 

Diaconescu a confirmat informatia, dar nu a vrut sa faca alte comentarii. El anuntase anterior ca va demisiona din partid, daca se va dovedi ca actele de "filaj" la adresa lui au fost facute de colegi din PSD. "Depinde foarte mult de concluziile pe care le va trage Parchetul din acest punct de vedere",a spus Diaconescu intr-o emisiune la Antena 2.

 

Cristian Diaconescu s-a retras sambata din cursa pentru fotoliul de presedinte al PSD. Potrivit unei informatii vehiculate inca de atunci in presa, el ar fi fost fortat sa isi retraga candidatura. Jurnalista Floriana Jucan a anuntat ca a primit pentru publicare mai multe materiale, in care senatorul ar fi fost surprins in ipostaze compromitatoare.

 

"Aceasta monitorizare este adevarat?. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la sediul SRI din Piata Constitutiei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui controversat om de afaceri. Ce m-a uimit la Diaconescu este ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: î?i pune fes pe cap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus Floriana Jucan la Realitatea TV.

 

Cristian Diaconescu este al patrulea parlamentar care paraseste PSD dupa alegerile castigate de Victor Ponta.Ceilalti sunt senatorul Serban Mihailescu si deputatii Ioan Munteanu si Culita Tarata.

Comentarii Facebook