Coșmar în Florești, după restricționarea accesului pe unele străzi. Azi-dimineață au stat câte o jumătate de oră să iasă în DN1

O dimineata de cosmar! Asta au trait florestenii care au plecat in aceasta dimineata la serviciu si sa isi duca copiii la scoala in Cluj-Napoca. Schimbarile facute de primaria Floresti, printre care si retsrictionarea traficului pe strada Poligonului i-au facut pe oameni sa stea la cozi pentru a iesi in drumul european si cate o jumatate de ora. 

 

"La ora 7.35 am iesit din casa sa pornim spre oras. Acum este ora 8.00, stam de aproape o jumatate de ora si inca nu am reusit sa iesim in drumul principal. Va dati seama ca nu au pus nici macar un politist care sa ne directioneze sa nu mergem inainte ca e inchis. Asa ca practic toti ne-am intors de unde am plecat. Nu va mai spun ca avem un consum la masina  urias si nicio sansa sa mai ajungem la timp la scoala. Cred ca de 25 de minute am facut 500 de metri. Noi stam pe strada Ioan Rus si inca de cand am iesit era coada pana la noi pe strada. Eu am crezut ca schimba ca sa fie mai bine, nu ca sa se circule mai rau", ne-a spus d-na Dorina C.. 

 

"Da, au facut ei tot felul de schimbari, ca sa se circule mai usor cu mijloacele de transport in comun. Poate ca ar fi benefice, dar ar trebui sa si stea cineva sa ne dirijeze ca sa stim ce se intampla. Altfel, mai mult incurca decat ajuta. Eu am stat mai bine de 35 de minute, de la 7.30 abia la 8.12 am reusit sa ies in drumul spre Cluj. Pai asta e treaba?", ne-a spus revoltat Mihai B. 

Primaria Floresti a decis din data de 15 octombrie 2014 restricționarea traficului pe strada Poligonului din cauza aglomeratiei si blocajelor inregistrate în zona la orele de varf.

 

Astfel, incepând de miercuri, 15 octombrie, în Floreşti, pe strada Poligonului, accesul auto dinspre strada Tăuţiului spre Avram Iancu / DN1 a fost restricţionat.

 

Este permisă circulaţia în acest sens de mers strict mijloacelor de transport în comun, cu excepţia riveranilor. Pe sensul dinspre Avram Iancu/DN1 spre Tăuţiului, circulaţia este permisă tuturor participanţilor la trafic. Participanţii la trafic care circulă dinspre Tăuţiului spre Avram Iancu/DN1 pot folosi calea de acces oferită de străzile Muncitorilor şi Cetăţii I, străzi situate la câteva zeci de metri de intersecţia Poligonului – Tăuţiului.  

“Măsura se datorează aglomerării şi blocajelor din zonă în orele de vârf. Până acum se înregistrau întârzieri semnificative ale mijloacelor de transport în comun din cauza blocării traficului în zonă. Sper ca această măsură să fie una benefică pentru publicul călător. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate, dar, transportul în comun trebuie să beneficieze de anumite facilităţi întrucât de el depind zeci de mii de oameni”, a declarat atunci Horia Şulea,   primarul comunei Floreşti. 

 

Comentarii Facebook