Plătesc parcare în centrul Clujului de trei ori mai mult ca în cartier. Ce nemulțumiri are un clujean?

 

Un clujean plătește lunar în centrul Clujului pentru parcare de de trei ori mai mult decât într-un cartier, dar nu are locul garantat. 

 

În ce masura nu este discriminatorie masura ca in zona centrala sa nu am dreptul decat la abonament de parcare lunar pentru riverani (25 de lei / luna, deci 300 de lei pe an), iar in alte zone ale orasului (in cartiere) sa fie o suma mult mai mica (de exemplu un abonament in parking e 110 lei / an). Asta in conditiile in care eu nu beneficiez de un loc rezervat ca in restul cartierelor, asadar daca gasesc loc liber sa parchez bine, daca nu asta e. 

 

De asemenea, in ce masura e normal ca eu ca riveran sa platesc 25 de lei pe luna si sa am drept de parcare doar pe o strada in zona de domiciliu, iar orice cetatean sa isi poata face cu 50 de lei pe luna un abonament ce-i da dreptul sa parcheze oriunde in zona centrala. Este o astfel de masura menita sa reduca utilizarea automobilului in zona centrala?”, a scris Radu Farcas, pe site -ul domnuleprimar.ro

 

Inchei exprimandu-mi indoiala ca cineva din Primaria Cluj-Napoca imi poate oferi un raspuns pertinent la intrebarile mele”, a mai adăugat clujeanul, nemulțumit, ca și alți contribuabili, că se răspunde la prea puține dintre problemele oamenilor. 

Comentarii Facebook