”Contele” Iosipescu Zambra candidează la șefia AUR. George Simion a dat de belele


Partidul AUR l-a atras și pe ”contele” Iosipescu Zambra, personaj controversat, care vrea să devină președinte, înscriindu-se în luptă cu George Simion.

Zambra susține că are o avere de 3 milioane de euro și este absolventul Facultății de Științe și Litere, din 1993, conform unui comunicat trimis redacției.

”Contele” Iosipescu Zambra vrea să fie președintele AUR

Nicolae Mircea Iosipescu Zambra și-a adăugat la nume, după Revoluție, titlul de ”conte”, devenind ”Contele” Nicolae Mircea Zambra Iosipescu.

În 2018, el a fost condamnat la trei ani închisoare pentru înșelăciune.

Zambra este un personaj pitoresc. După Revoluție a fondat propriul partid alături de mama sa și fochistul blocului în care locuia. Pentru că atunci legea permitea ca președinții de partid pot să beneficieze de protecție, ”Contele” a umblat o vreme păzit de se stat. 

EVZ a publicat o serie de fotografii incendiare cu excentricul personaj. El nu s-a sfiit să pozeze în brațe cu rusoaica Alla, stripteuza fostului cabaret Bulevard, goală pușcă, cu bodyguarzii săi în spate. Tot în acea noapte, Zambra s-a tras în poză și cu dansatoarele corpului de balet ale aceluiași night-club.

După câțiva ani a fost închis la pușcărie, iar de acolo a dat în judecată sute de persoane, pe diverse motive, printre care zeci de ziariști de la diverse publicații. Și-a acționat în instanță chiar și mama și soția.

Aflandu-se in temniță la acea vreme, Zambra s-a îndrăgostit de Tatiana Popovici, complicea pedofilului american Kurt W. Treptow, pe care a cerut-o de soție.

”Contele” Iosipescu Zambra s-a mutat la Cluj, în 2021

S-a scris despre el că avea, ca animale de companie, câini de luptă și niște pitoni regali, care i-au fost confiscați și duși la ZOO.

”Contele” are domiciliul în Ploiești, județul Prahova, dar anul trecut s-a mutat în cartierul Mărăști, Cluj-Napoca. Încă de la început a avut loc și un scandal, chiar la mutare. A fost chemată Poliția pentru că nu ar fi fost plătiți cei care munceau și aceștia ar fi vrut să îl bată pe ”Conte”. 

Tot anul trecut, ”Contele” Zambra Iosipescu a avut probleme în zona VIVO Cluj, unde mașina i s-a stricat, în timp ce mergea spre casă, alături de familie și 4 câini. Două animale au fost lăsate în mașină timp de o zi, iar poliția a fost sesizată de cei de la Protecția animalelor. 

Continuă nebunia cu câinii lăsați în mașina de ”LUX” din Florești. Acum angajata ”Contelui” Iosipescu e dată în urmărire la Cluj. E si RECOMPENSĂ - FOTO

CamScanner 02-22-2022 19.17_page-0001.jpg


Comentarii Facebook