Consiliul Judetean Cluj a primit 2 milioane de la Guvern! Tise nu crede ca sunt bani politici VIDEO


Consiliul Judetean Cluj a primit din fondul de rezerva al Guvernului suma de 2 milioane de lei, numarandu-se printre administratiile PDL abonate la banii guvernamentali.

"Am cerut acesti bani pentru reabilitarea drumurilor judetene. Noi avem un proiect de reabilitare a 800 de kilometri de drumuri, asa incat aceasta suma este binevenita pentru ca vom reusi sa asfaltam mai multe drumuri, in acest an, decat am prognozat. Ma bucur ca este pentru prima data cand judetul Cluj primeste bani pentru reabilitarea de drumuri. Sigur ca clujenii vor fi cei care vor beneficia de drumuri mai bune", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Contractul de reabilitare a drumurilor judetene este pe butuci, firma Kiat, castigatoarea licitatiei, fiind acuzata chiar de vicepresedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, ca incearca sa umfle preturile. Din aceasta cauza contractul va fi cel mai probabil reziliat. Citeste mai departe...

Intrebat de ce au fost favorizate judetele conduse de lideri PDL, Alin Tise a spus ca: "Nu vreau sa discut in sfera politica. Cred ca toate partidele isi doresc pentru primarii lor cat mai multi bani si cred ca dincolo de culoarea politica beneficiarii acestor bani sunt clujenii, respectiv cetatenii din acele judete. Cred ca personalizarea dupa culoarea politica a primarului sau a presedintelui de consiliu judetean nu isi are rostul, pentru ca acesti bani se duc in infrastructura folosita atat de cel care voteaza cu PNL, PSD sau PDL. Sigur, politica ne ocupa tot timpul, dar daca vom face un drum in acest judet si dvs. care, probabil nu sunteti simpatizat al PDL, veti folosi acea infrastructura", a spus Alin Tise.

Primaria Cluj-Napoca a primit tot 2 milioane de lei, in urma alocarilor guvernamentale. Vezi AICI ce alte judete au primit bani.

Comentarii Facebook