Miercuri 24 Aprilie

Consiliul Judetean a primit doua oferte pentru realizarea strategiei de dezvoltare a judetului Cluj

Consiliul Judetean a primit doua oferte pentru realizarea strategiei de dezvoltare a judetului Cluj pentru 2014-2020.

 

Prima oferta, in valoare de 316.000 de lei, apartine Institutului Regional pentru Cercetare, Educatie si Transfer Tehnologic, iar cea de-a doua, in valoare de 315.562 de lei, este din partea firmei Halcrow.

 

"Urmeaza ca in perioada urmatoare comisia de licitatie sa desemneze firma castigatoare astfel incat aceasta sa poata incepe cat mai curand munca efectiva si sa facem pasi concreti in derularea acestui proiect de maxima importanta pentru judetul Cluj. Pe baza unui proces de consultare publica, noua strategie de dezvoltare a judetului va identifica nevoile reale de dezvoltare ale judetului, prioritatile de dezvoltare ale judetului, va defini directiile de actiune strategica, pe termen scurt, mediu si lung si va contribui la transpunerea lor intr-un portofoliu de proiecte", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

 

Pe langa oferta financiara, comisia de licitatie va mai tine cont de inca trei criterii de atribuire: modul in care ofertantul intelege obiectivele si rezultatul proiectului, metodologia de prestare a serviciilor si organizarea si planificarea in timp a activitatilor.

 

Firma care va castiga licitatia va organiza sase module de instruire privind planificarea strategica, va organiza 5 workshop-uri pentru elaborarea strategiei, va realiza o ancheta sociologica in randul populatiei judetului Cluj, va organiza 5 evenimente de consultare publica, va elabora si multiplica Strategia de dezvoltare a judetului Cluj pentru perioada 2014-2020.

Comentarii Facebook