Consilierul Traian Cuc si-a dat demisia de la Consiliul Judetean Cluj. Firma sotiei sale facea afaceri din bani publici


Consilierul Judetean PSD Cluj, Traian Cuc, a demisionat din Consiliul Judetean (CJ) Cluj, dupa ce Agentia Nationala de Integritate (ANI) a stabilit ca firma sotiei sale facea afaceri chiar cu institutia pe care acesta o reprezenta.

"Am participat, luni, la ultima mea sedinta in Consiliul Judetean Cluj si demisionez asa cum am promis. Am primit acea hartie de la ANI, am fost in incompatibilitate pe perioada derularii contractului si imi asum aceasta greseala a firmei. Asta e viata", a declarat Traian Cuc.

Ultimul contract castigat de firma sotiei sale, SC Gentilia Construct SRL, de construire a centrului SMURD de la Mociu, a fost adjudecat zilele trecute, dupa ce Cuc a fost declarat incompatibil. Investitia este finantata de CJ Cluj, dar consilierul sustine ca totul este in regula.

"Legat de licitatia de la Primaria Mociu castigata de SC Gentilia Construct SRL, am avut sansa sa iau acel contract. Si aceasta firma are 40 de oameni care nu mananca o jumatate de salariu, mananca si ei o paine intreaga si trebuie sa isi castige existenta. Nu e un nou caz de incompatibilitate, pentru ca eu nu sunt consilier la Mociu si nu detin nicio functie in Gentilia Construct", a mai afirmat Cuc.
 
ANI a descoperit ca firma Gentilia Construct a castigat in 2009 un contract cu CJ Cluj pentru construirea drumului din Camarasu si l-a declarat pe Cuc incompatibil.

 

Citeste mai jos despre ultimul contract castigat de SC Gentilia Construct SRL...

Nou "smen" al consilierului judetean PSD, Traian Cuc! Firma sotiei sale construieste subunitatea SMURD de la Mociu EXCLUSIV

Comentarii Facebook