Consilierii locali PNL Cluj-Napoca cer demisia lui Ioan Petran. Acesta nu ȘI-O DĂ!

 

Consilierii locali PNL Cluj-Napoca cer demisia lui Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca. 

 

Vicepresedintele PNL Klaus Johannis si-a depus demisia de onoare asumându-și eșecul de a nu fi atins ținta de 20% la europarlamentarele de duminică.

 

Reamintim faptul că noi, consilierii locali ai PNL Cluj-Napoca, am atras în nenumărate rânduri atenția că nu este cazul să se facă alegeri pentru stabilirea  președinților de organizații municipale de cartier înaintea alegerilor europarlamentare. Tocmai pentru a nu nemulțumi și a nu antagoniza membrii de partid și a-i fărâmița în tabere aflate în competiție internă, în momentul în care era nevoie numai de mobilizare și unitate. 

 

Cu toate acestea, Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca, punându-și propriul interes în detrimentul interesului general al partidului, a declanșat aceste alegeri cu scopul de a-și securiza poziția deținută pentru viitoarele alegeri. În momentul în care era nevoie de o organizație puternică și motivată, aceste alegeri făcute în pripă au avut doar darul de a transmite atât membrilor cât și electoratului că ar avea de a face cu o organizație dezbinată și măcinată de lupte pentru putere. Din această cauză s-a ajuns la demobilizarea atât a membrilor cât și a electoratului PNL Cluj-Napoca. S-a văzut și în modul dezastruos în care s-a purtat ulterior campania pentru europarlamentare, campanie luată copios în derâdere de către mass media locală”, precizează într-un comunicat consilierii locali Giacomo DREONI, Ovidiu  FLORIAN, Doru  STOICA, Dan  TARCEA. 

 

Ioan Petran a preluat o organizație puternică care obținuse votul și încrederea a peste 25% dintre clujeni și pentru micuțul său interes, a coborât-o la 9,5%.

 

Avand in vedere scorul rusinos obtinut de PNL Cluj-Napoca, la alegerile europarlamentare, grupul consilierilor locali ai PNL Cluj, cerem ca Ioan Petran să-și asume responsabilitatea rezultatului dezastuos obtinut la alegerile europarlamentare și să-și dea demisia de onoare”, mai precizează consilierii locali.

 

Demisia lui Ioan Petran a mai fost cerută în cursul zilei de luni, 26 mai, dar acesta a declarat că nu va face acest lucru pentru că el nu și-a asumat niciun target la alegerile de duminică, 25 mai.

Comentarii Facebook