Miercuri 24 Aprilie

Consilierii judeteni Cluj au spus DA pentru asocierea cu aeroportul Transilvania din Targu Mures


Consilierii judeteni Cluj au spus DA pentru asocierea cu aeroportul "Transilvania" din Targu Mures, in cadrul sedintei de miercuri. Mingea este in teren alesilor judeteni din Mures, care voteaza astazi asocierea.

Proiectul prevede infiintarea unui aeroport regional, care sa fie administrat de Consiliul Judetean Cluj si care sa reuseasca sa atraga mult mai multi clienti. Conducerile celor doua institutii s-au intalnit la Cluj si au stabilit realizarea unui studiu de oportunitate, in valoare de 80.000 de lei, prin care sa se analizeze cat de eficienta ar si aceasta asociere.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat in repetate randuri ca realizarea unui aeroport regional la nivelul Transilvaniei este imposibil de facut, din cauza patriotismului local.

 

"Fiecare doreste ca la ei sa fie si un aeroport si un spital regional, fara sa se gandeasca ca trebuie sa clienti. Aeroportul regional este un proiect al meu, in care vreau sa implic toate administratile din Transilvania, dar nu s-a bucurat de succesul pe care il speram. Ideea era sa facem un aeroport regional. Isi doresc dintr-un patriotism prost inteles ca toti sa aiba aeroport, chiar daca nu sunt folosite asa cum ar trebui", s-a plans Alin Tise.

Astazi, consilierii judeteni din Targu Mures vor vota intr-o sedinta oportunitatea asocierii cu Aeroportul International din Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook