Consilier local din Turda, amenințat în stil interlop: „Mai multe geamuri de la casă au fost sparte de persoane necunoscute”


Un consilier local din Turda, Adrian Nap, a reclamat în presa locală faptul că ar fi fost ținta unei amenințări, după ce au fost sparte mai multe geamuri la casa pe care o are în construcție.

„Mai multe geamuri de la casa pe care o am în construcție au fost sparte de persoane necunoscute. Nu a fost vorba de o intrare prin efracţie sau de un hoţ, pur şi simplu cineva a dorit să facă rău. Vecinii spun că totul este o răzbunare politică fiindcă niciodată, pe stradă, nu s-a mai întâmplat așa ceva. Cel mai probabil, după suprafața mica și forța mare, cei care au spart geamurile au folosit un pistol de agrement. Chiar dacă cioburile aduc noroc, am făcut o plângere pentru distrugere și deschiderea unui dosar penal în acest sens. Sper ca poliția să-i prindă cât mai repede pe autori”, a scris consilierul local pe Facebook, potrivit turdanews.ro. 

Polițiștii confirmă că a fost depusă o plângere în legătură cu acest caz.

„La data de 30 iulie a.c., Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că, în perioada 28-30 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi distrus un număr de 2 geamuri la un imobil din municipiu. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook